Adina Popa | Blog
1815
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Zepter Hub

Zepter e un nume care nu mai are nevoie de prezentare. Produsele lor le cunosc încă din copilărie, sunt dintotdeauna un reper pentru calitate și pentru o viață mai sănătoasă. Provocarea de a reamenaja câteva spații esențiale în viața sediului din București a fost așadar o mare bucurie!

0
0

ZEPTER OFFICE

Designul biroului este vital, atât pentru angajați, cât și pentru angajator.
Pentru cei care petrec o mare parte a timpului la birou, este extrem de important să lucreze într-un spațiu funcțional, legat estetic de clădirea din care face parte, confortabil și primitor. Toate aceste atribute ale spațiului măresc eficiența și îi fac pe oameni să lucreze cu spor.
0
0

Anadent- un zâmbet larg

O vizită la stomatolog poate fi adesea o experiență stresantă. Studiile psihologice ne-au condus către o soluție de amenajare care să aducă elementele naturii în sala de așteptare, reducând astfel nivelul de stres și îndreptând atenția către un decor relaxant și atractiv.
0
0

Turquoise delight

O nouă bucătărie, unde culoarea și tehnica la îndemână rup rutina gătitului și adună cu ușurință prietenii la masă – asta a fost viziunea cu care am pornit în acest mic proiect, dar de mare importanță pentru sufletul casei.

0
0

House Facelift

Am primit recent “in tratament” o casa eleganta, dar care emana un aer usor trist trist si prea sobru: bucataria era complet in intuneric si de un clasic obositor, un living in care amprenta eleganta dar prea clasica a tapetului emana aceeasi atmosfera sobra, un birou si dormitor in care mobilierul sufoca atmosfera; un dining neprietenos prin cromatica stearsa si prin piesele de mobilier dispuse usor dezordonat.

READ MORE

0
0

Cum am făcut loc unui nou membru al familiei

Atunci când timpul te forţează în cel mai plăcut mod posibil să faci o schimbare în viaţa ta, apelarea la un designer interior este cel mai bun prilej pentru a transforma o casă de locuit într-o casă estetică şi perfect funcţională.

Pentru imobilul de 115 metri pătraţi din imaginile alăturate, fluxul obişnuit al vieţii a trebuit urmărit şi optimizat cât mai mult în favoarea clientului şi pentru echilibrul spaţiului, iar principala temă de casă a fost  recompartimentarea etajului  şi crearea unei noi camere de copil, bineînţeles, totul într-un buget prestabilit.

READ MORE

0
1

De ce e nevoie de un designer?

Aşa cum orice preparat îşi are un bucătar sau o carte bună un scriitor, aşa şi o casă armonioasă îşi are designerul ei de interior. Dar care sunt avantajele şi dezavantajele în a solicita ajutorul şi ideile unui profesionist atunci când vrei să redecorezi? Mai întâi, începem cu punctele minus pentru că sunt muuuuult mai puţine decât cele cu plus 🙂READ MORE

0
0

Vestige Reshape

Orice femeie simte nevoia de-a lungul vieţii de un make-over complet, prin urmare spaţiul în care va avea loc această schimbare trebuie să îi ofere încrederea şi inspiraţia de care are nevoie. Cu ajutorul nostru, după 2 ani de la înfiinţare, academia de frumuseţe Vestige a avut parte de o schimbare de look.READ MORE

0
0