22526
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22526,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Casa Home Works

O încăpere luminoasă cu o terasă splendidă, într-o clădire interbelică…aveam deja un bun punct de pornire pentru  spațiul nostru creativ.

Locul unde ne vin ideile de amenajare, inspirația și planurile năstrușnice trebuia să fie deosebit.

Doar acesta este locul nostru preferat pentru documentare, pentru brainstorming, locul unde punem piesele de puzzle cap la cap. E Casa Ideilor Home Works.

Povestea ei se citește în câteva piese de rezistență și în felul în care comunică ele între ele și cu întregul:

… A fost odată un birou (din lemn masiv), vechi de când lumea, (are înscris un nr. de inventar din 1900- Rupea) ce a ajuns la noi printr-o întâmplare fericită. El este acum partenerul preferat al maratoanelor noastre de brainstorming și prietenul nedespărțit al unei lămpi moderne cu design ingenios, devenită si suport neconvențional de idei pe post-it.

De peste mări și țări ne-a venit altă piesă importantă- un cufăr impresionant de călătorie, aventurat prin părțile noastre tocmai din Canada. Ajuns aici după primul razboi mondial, el s-a pastrat intact ca prin minune, cu toate cheile, și s-a plimbat prin alte 3 locații până și-a găsit singur locul în biroul Home Works.

Biblioteca este sora lor modernă -aleasă în stilul biroului și făcută la comandă într-o combinație de stiluri, “jocul” nostru preferat. Draperiile și tablourile aduc și ele o notă artistică și destind atmosfera de lucru. Culoare, ingeniozitate, piese vechi reinterpretate… totul în stil Home Works.

Ce ne mai rămâne decât.. să decorăm fericiti până la adânci bătrâneți în biroul nostru de poveste ! :)