20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Punând piesă cu piesă până ce puzzle-ul devine complet,
mă străduiesc să valorific la maximum potențialul fiecărui spațiu cu care lucrez,
transformându-l în locul potrivit pentru omul potrivit.

 

Cum facem asta?

Primul pas este, de fiecare dată, dialogul cu viitorul beneficiar al spațiului pe care îl vom amenaja. Scopul nostru este cunoașterea detaliată a așteptărilor și dorințelor sale, a nevoilor, preferințelor și a modului personal în care interacționează cu spațiul. Fiecare loc ne inspiră astfel un stil al amenajării distinct, adaptat lui: conceptul general.

Apoi creăm Planul la Scară, pregătim o Planșă de Lucru (moodboard-ul), studiem fluxul și ergonomia spațiului; prezentăm clientului conceptul de amenajare și agreăm împreună Varianta Finală de lucru, care reprezintă PROIECTUL propriu-zis, ce urmează să fie executat în ultima etapă a jobului.

Pas cu pas, suntem prezenți pe șantier la punerea în aplicare a proiectului, coordonăm echipa de muncitori în toate etapele amenajării, inclusiv la livrare și montare astfel încât spațiul nou amenajat să reflecte în cele mai mici detalii viziunea de la care am pornit:  locul potrivit pentru omul potrivit.  

SERVICII

  • consultanță profesională în proiecte de decorare, redecorare și amenajări;
  • dezvoltare design-conceptual;
  • elaborare proiecte de amenajare și design interior detaliate, pentru spații de locuit sau comerciale (birouri, clinici, cabinete medicale, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, saloane, magazine, show-room-uri ș.a);
  • execuție planșe de lucru, coordonare de culori, estimare de costuri;
  • randări profesionale – cu accent pe organizarea și planificarea spațiului;
  • selecție de mobilier și finisaje; achiziții de produse;
  • supervizare și coordonare a întregului proiect de amenajare.