23495
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-23495,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bucătăria Homeworks

Locul în care ne adunăm ideile de amenajare, inspirația, locul pentru documentare, pentru brainstorming și unde punem piesele cap la cap, unde lansăm artificiile și facem planurile, este Studioul HomeWORKS, a doua noastră casă.READ MORE

Zepter Bioptron

Cand am lucrat la proiectele de amenajare Zepter-Romania, ne-am ocupat si de un spatiu dedicat aparatului „minune”, BIOPTRON. Este un aparat revolutionar, bazat pe terapia medicala cu lumina polarizata.

Desi beneficiind de intrare direct din strada, spatiul a fost complicat de abordat, avand o impartire si niste stalpi de rezistenta care ne-au trasat coordonatele compartimentarii.

 

READ MORE

Design Detox cu cireșe negre

Amenajarea noastră a constat în rearanjarea zonelor de living și dining ale unui apartament in care luxul opulent devenise obositor. Clienta dorea “epurarea” spatiului pentru a deveni, ca orice casa, sursa de liniste si odihna, de reincarcare cu energie dupa o zi obositoare.

READ MORE

The Story: despre o Arcă a lui Noe fashion

Conceptul pe care am construit proiectul The Story a fost acela al Arcei lui Noe: eclectismul mărfii expuse – având ca punct calitatea excepțională – am dorit să se oglindească în designul compus din multiple elemente animaliere. Arca lui Noe a fost ideea centrală a proiectului nostru și de la ea am început lucrul.

READ MORE

Minuette: pentru o experiență premium de shopping auriu

Conceptul pe care a fost gândit proiectul Minuette a fost acela al unui magazin exclusivist, care oferă clientelei sale selecte nu doar marfă de lux precum pantofi și accesorii Dolce & Gabanna, ci și o experiență de shopping premium unică în orașul Cluj Napoca.

READ MORE

Friandise: despre dulcele discret al pastelurilor

Conceptul pe care am clădit întregul proiect Friandise a fost acela al dantelei, cu alburi și bejuri minuțios lucrate manual, piese care șoptesc în urechea clienților fermecați povești de demult apuse. Piesele de macrame vintage, deja existente, au fost regândite și complet transformate vizual în obiecte de design: în corpuri de iluminat obținute prin dantelele tratate cu rășină hipoxidică și în perdele care dau locului o atmosferă unică, autentică. Dantelele se regăsesc metaforic chiar în produsele Friandise, în prăjiturile cu modele de mousse și creme minuțios construite de artiștii cofetari. Dantela e inima proiectului nostru, cu ea a început totul.

READ MORE

Casa Fericită: despre designul unui Rai pe Pământ

De ce am numit acest proiect Casa Fericită? Răspunsul evident e acela că toți membrii familiei care urmau să se mute aici se simt acum minunat în noua lor locuință. Dar mai există și alte răspunsuri, mai puțin evidente: acela că familia respectivă, fericită de venirea pe lume a încă unui copil, și-a schimbat vechiul domiciliu cu un altul, mai spațios și perfect adaptat exigențelor sale multiple; că prin această mutare, tatăl familiei s-a reîntors, nu doar simbolic, ci și la modul concret, palpabil, în casa copilăriei lui fericite; și, nu în ultimul rând, că membrul blănos al familiei e și el bucuros să se răsfețe într-o curte și o locuință mult mai prietenoase și mai potrivite nevoilor lui.

READ MORE

Zepter Hub

Zepter e un nume care nu mai are nevoie de prezentare. Produsele lor le cunosc încă din copilărie, sunt dintotdeauna un reper pentru calitate și pentru o viață mai sănătoasă. Provocarea de a reamenaja câteva spații esențiale în viața sediului din București a fost așadar o mare bucurie!a
READ MORE

Zepter Office

Designul biroului este vital, atât pentru angajați, cât și pentru angajator.
Pentru cei care petrec o mare parte a timpului la birou, este extrem de important să lucreze într-un spațiu funcțional, legat estetic de clădirea din care face parte, confortabil și primitor. Toate aceste atribute ale spațiului măresc eficiența și îi fac pe oameni să lucreze cu spor.

Anadent- un zâmbet larg

O vizită la stomatolog poate fi adesea o experiență stresantă. Studiile psihologice ne-au condus către o soluție de amenajare care să aducă elementele naturii în sala de așteptare, reducând astfel nivelul de stres și îndreptând atenția către un decor relaxant și atractiv.