22260
page-template-default,page,page-id-22260,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Testimonials

Casa Popescu

 

Talent, îndrăzneală și seriozitate. Acestea sunt cuvintele cu care aș caracteriza Adina Popa Homeworks. În decursul celor mai bine de 10 ani de cand o cunosc pe Adina ea nu a încetat să mă uimească cu talentul său pentru design interior și cu felul inovativ în care reușește să reinventeze clasicul.
Am apreciat mult creativitatea cu care a conceput designul propriilor spații, atât cel rezidențial cât și cele cu destinație office, astfel că, atunci cand m-am decis sa reîmprospătez aerul casei mele i-am cerut să mă consilieze.
Cu doar câteva intervenții, Adina a reușit să dea o nouă viață și multă culoare unor piese de mobilier apăsătoare, care, așa cum erau, se potriveau mai mult în casa bunicii decât a unor oameni tineri. În final, întregul spațiu poartă amprenta îndrăznelii ei în a alege și combina culori, de a pune alături vechi și nou, de a optimiza funcționalități.
Ce a creat ea în casa noastra se potrivește minunat personalității noastre și ne dă zi de zi bucuria de a ne regăsi într-un spațiu plin de energie cromatică și vitalitate.
Bogdana Popescu

Birou public

 

Recomand cu toată căldura  Adina Popa Homeworks pentru bunul gust și rafinamentul de care au dat dovadă în amenajarea biroului nostru.

Atentă la cele mai mici detalii, Adina a reușit să creeze prin alegerile pe care le- a făcut un spațiu primitor, luminos și funcțional. De multe ori clienții care intră in birou ramân impresionați de ceea ce găsesc aici și mă abordează în legătura cu designerul cu care am lucrat la amenajarea spațiului.
Iustina Dorobantu -notar public

Birou avocatură

 

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Home Works a fost că am primit no homework. Adina a facut tot. Eu doar am vorbit despre culorile care îmi plac, obiectele care mă bucură, despre obiceiurile și nevoile mele la birou și acasă. În final, m-am ales cu două spații frumoase, bine organizate, aerisite și dragi, unde reușesc să îmi împart timpul între cei doi piloni importanti ai vieții mele : familia și profesia.

După experiența noastră, am descoperit astfel ce este esențial pentru un designer: să te ajute discret și elegant, fără dureri de cap și teme de casă, sa ajungi la acel loc frumos la care visai, un loc care să te bucure și să te liniștească zi de zi.

Am mai descoperit un lucru important ce face deosebirea între Adina și alți designeri. Ea știe foarte bine să ducă un proiect  nou de la A la Z, insa am vazut că știe să creeze și de la jumătatea alfabetului încolo. Împreună, am încercat ambele variante.  Amenjarea biroului biroul meu a fost așa: i l-am dat pe mână nou, gol goluț, nu aveam nimic cumparat. Rezultatul : My office works and I enjoy it.

Cu “acasă” al meu a fost altfel: aveam totul făcut déja, de la finisaje interioare până la mici decorațiuni. A fost nevoie de mult talent, rigoare și perseverență pentru a rezolva  un puzzle de zeci de piese adunate în 4 ani de la mutarea in casa noua, dar Adina s-a descurcat admirabil.
Rezultatul: My home works and we love it.

Milena Nistorescu, Nistorescu, Șomlea și Asociații

Vestige-Centre Ville

Talent, punctualitate, dedicare, creativitate, atenție la cele mai mici detalii, implicarea echipei în execuție, supervizarea  lucrărilor și curajul de-a face ceva cu-adevărat inedit sunt doar câteva dintre calitățile pe care le-am apreciat la echipa Adina Popa Homeworks.

Trebuie să recunosc că este greu să lucrezi cu oameni care activează în industria beauty, cu atât mai mult cu cât eu și asociatul meu, Raul, suntem foarte creativi și am avut multe idei năstrușnice pentru decorare. Ceea ce mi s-a părut genial în colaborarea noastră, a fost faptul că Adina  a știut să sustragă din tot bomardamentul nostru de idei esențialul și a reușit  să contureze imaginea unui atelier complet de frumusețe cu care să ne identificăm amândoi, dar, ce e mai important, este că a reușit să sublinieze identitatea brandului, însemnătatea numelui, dinamica echipei și energia din inima orașului.

Vestige-Centre Ville se află într-o clădire monument istoric, astfel că echipa de decoratori a făcut minuni pentru a crea aici un spațiu modern dar și să valorifice la maximum ceea ce oferea spațiul.

Recondiționarea marmurei existente, a ușilor de secol trecut, a recepției și îmbinarea lor cu elemente moderne nu numai că ne-a scutit de unele cheltuieli, dar a și conturat mult mai bine imaginea Vestige-Centre Ville, aducând spațiul la vibrația unei echipe tinere și dinamice.

Mulțumim din inimă pentru un proiect de suflet în care energia creativă a echipei APH și-a pus amprenta de la început și merge mai departe cu echipa Vestige-Centre Ville.

Simina Cheteleș, Vestige-Centre Ville

Casa Crișan

 

În colaborarea noastră cu Adina Popa Homeworks ne-a impresionat modul în care talentul și bunul gust  se îmbina perfect cu mult profesionalism, creativitate, atenție la detalii și la dorințele clientului.

Pentru noi a fost clar că designul interior înseamnă pentru Adina și Sanda mai mult decât o meserie, este o vocație. Au pus mult suflet și s-au implicat mai mult decât era de așteptat, reușind să creeze pentru noi o CASĂ. Un loc extraordinar de cald, primitor, confortabil, spațios, în care de abia așteptam să ajungem seara. Un loc pe care l-am simțit “acasă” din prima clipă. Obiectele alese și propunerile de recompartimentare au transformat un spațiu ce părea mic și fără nimic special, într-o casă cu adevarat remarcabilă, unică și care ne reprezintă. Totodată, a devenit un spațiu sigur și potrivit și pentru copii.

Recomandăm Adina Popa Homeworks de câte ori avem ocazia, cu mult drag și cu toată convingerea că și viitorii clienți vor fi mai mult decât multumiți de sfaturile și alegerile acestor fete minunate.

 

Cristina Crișan