23040
post-template-default,single,single-post,postid-23040,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Anadent- un zâmbet larg

O vizită la stomatolog poate fi adesea o experiență stresantă. Studiile psihologice ne-au condus către o soluție de amenajare care să aducă elementele naturii în sala de așteptare, reducând astfel nivelul de stres și îndreptând atenția către un decor relaxant și atractiv.
Astfel, am avut în vedere elemente care dau senzația de spațiu și natură:
Am dat perspectiva spațiului închis din zona de așteptare, prin folosirea unui tapet-fereastă spre natură.

Am înlăturat mobilierul greoi și am ales niște scaune metalice, ușor de întreținut, scaunele Leaf. Cu nervurile frunzei pe care o reprezintă, sunt super comode pentru sala de așteptare și se integrează perfect în conceptul de natură, iar lumina dată de lămpile Drop punctează zona de recepție (adusă astfel în prim plan) și completează atmosfera organică și liniștitoare.

Baia de la parter a fost și ea inclusă în lucrări și a devenit mult mai spațioasă, prin integrarea ei cromatică și prin repoziționarea obiectelor sanitare.

Sala de așteptare a micilor pacienți a fost inundată de culoare și a fost gândită ca un loc interactiv de cunoaștere: Câinii deștepți creați de Philippe Starck sunt un suport bun pentru surprizele creative pregătite pentru micuți, iar toate obiectele de joacă se găsesc cu ușurință pe pe etajera sveltă String și pe suporții magnetici care ne amintesc cu plăcere unde ne aflăm.

Cabinetul de radiologie ne întâmpină cu un zâmbet larg electromagnetic, iar pereții cabinetului ortodontic au devenit instrumente simpatice de lucru, fiind special gândite pentru învățare.

Iată cum o vizită stesanta se transformă prin design într-o descoperire de noutăți estetice și dentare!