23123
post-template-default,single,single-post,postid-23123,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zepter Hub

Zepter e un nume care nu mai are nevoie de prezentare. Produsele lor le cunosc încă din copilărie, sunt dintotdeauna un reper pentru calitate și pentru o viață mai sănătoasă. Provocarea de a reamenaja câteva spații esențiale în viața sediului din București a fost așadar o mare bucurie!a

Iată pe scurt cum am transformat Sala Gală dintr-o sală de prezentare gastronomică într-un centru de interes  multifuncțional, un adevarat Zepter Hub:

Deși comercializează niște produse revoluționare în gastronomie, sala de prezentare a acestora rămăsese puțin în urma elanului și forței echipei de management, astfel încât trebuia neapărat regândită, atât sub aspect estetic, cât și practic.

Sub aspect funcțional, scopul proiectului a fost să obținem, dintr-un spațiu cu forme atipice, situat într-o clădire de birouri, maximum de versatilitate și adaptabilitate: dorința clientului era de a  aduce prezentările gastronomice în pas cu evoluția curentelor și mentalităților, iar dacă se poate, să extindă sfera acestor activități și să obțină maximum de la acest spațiu.
Acest lucru l-am început cu schimbarea meselor și scaunelor, alegându-le încât să fie ușor de aranjat în combinații diverse, pentru a putea fi folosite cu succes în cât mai multe împrejurări (prezentări, mese private, reuniuni, ședinte, discuții individuale). De asemenea, ne-a interesat că aceste obiecte de mobilier să poată fi ușor de stivuit și transportat, la nevoie.

Scaunul vedetă este Scaunul Pantone, cea mai faimoasă și mai vândută creație semnată de Verner Panton, primul scaun turnat dintr-o singură bucată, în 1960. Forma sa sculpturală unică a devenit rapid simbolul unei ere, iar prin versatilitatea și posibilitățile multiple de utilizare, s-au dovedit extrem de longevive.
Mesele modulare Tauko sunt produse de un mare grup de mobilier de birouri, NowyStyl. Ele au fost prezentate de designerul Mac Stopa pentru prima dată la Târgul de Design de la Milano 2017, de unde am plecat cu hotărârea că ne rezolvă toate cerințele: oferă multiple variante de aranjare, pentru diverse activități (conferințe, mese private, etc) sunt stivuibile și au un design versatil.

Alăturarea celor 2 piese atât de diferite ca epocă și stil a fost o decizie dificilă, dar curajoasă și câștigătoare: ne-au dat spațiul pe care l-am dorit!

Centrul de interes, respectiv zona de prezentare, este repoziționat, pentru a-i acorda mai multă vizibilitate din toate unghiurile sălii. S-a avut în vedere mărirea blatului de lucru și echiparea și utilarea cât mai eficientă și discretă a zonei de lucru, nepierzând din vedere posibilitatea transformarii lui pentru orice alte activități pe care Zepter dorește să le realizeze în spațiu.

Ideea estetică s-a conturat în jurul conceptului de valuri, de transfer de energie prin materie și spațiu. Zepter transmite prin energia oamenilor și produselor sale conceptele unei vieți sănătoase.
Forma valurilor se regasește atât de forma scaunului Panton, cât și de tapetul realizat grafic la comandă, special pentru acest proiect, de brandul Accent Wall.

Readucerea naturii în această clădire sobră a fost un element la care am ținut mult, pentru că transforma cu ușurință spațiul într-unul mai prietenos și mai relaxant. Accentul verde îmbracă coloana principală din sală, precum și zona frontului de lucru.

Energia pozitivă transmisă de echipa Zepter este acum în sinergie cu noua sală Zepter Hub.