23080
post-template-default,single,single-post,postid-23080,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Zepter Office

Designul biroului este vital, atât pentru angajați, cât și pentru angajator.
Pentru cei care petrec o mare parte a timpului la birou, este extrem de important să lucreze într-un spațiu funcțional, legat estetic de clădirea din care face parte, confortabil și primitor. Toate aceste atribute ale spațiului măresc eficiența și îi fac pe oameni să lucreze cu spor.
Exact cu acest scop am pornit la reamenajarea biroului din imagine, făcându-l să se înscrie în linia elegantă și plină de energie a echipei de management, adăugând totodată prin cromatică o notă feminină.

Peretele fragmentat din fundal a devenit o zonă de depozitare amplă foarte necesară, iar prin cromatică au fost atenuate cu succes toate neregularitățile de construcție.

Piesele de mobilier sunt niște icon-uri ale designului, mergând pe linia metalică sau de sticlă a brandului Zepter: relaxarea și discuțiile se petrec în fotoliile Barcelona și pe canapeaua albă cu un design clasic, iar  lampa 0024, design Gio Ponti, aruncă prin discurile ei suspendate, fascicule de atenție în zona de lucru. Unde, să nu uităm, scaunele Pantone sunt elementul de legătură cu celelalte spații reamenajate din clădirea Zepter.

Elemetele de decor create special pentru acest proiect (harta lumii Zepter, calendarul personalizat) amintesc că fiecare clipă de lucru și fiecare angajat aduce un plus de valoare universului Zepter.