23505
post-template-default,single,single-post,postid-23505,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bucătăria Homeworks

Locul în care ne adunăm ideile de amenajare, inspirația, locul pentru documentare, pentru brainstorming și unde punem piesele cap la cap, unde lansăm artificiile și facem planurile, este Studioul HomeWORKS, a doua noastră casă.

Așa cum bucătăria este sufletul într-o casă, tot așa este studioul Homeworks pentru sufletul proiectelor noastre. Amuzant este că noul studio Homeworks s-a conturat, în clădirea în care ne-am mutat, chiar pe locul unei foste bucătării. Am păstrat din acest spațiu elementele care erau mai importante: priveliștea și masa de lucru.

Pentru priveliște am făcut niște artificii care să ne permită să folosim vechiul pervaz lat, autentic și albastru și să avem totodată locul confortabil și îmbietor pentru inspirație. Natura creează aici o perdea verde odihnitoare, care filtrează zgomotele furnicarului din centrul orașului, aflat la câteva minute distanță.

Masa de lucru este un obiect cu o istorie veche și foarte dragă familiei; ea a fost martora atâtor evenimente, încât a primit un capitol distinct într-o carte de memorii. Purtată de timp prin diverse locuri impersonale, spații închiriate, birouri, masa a revenit la ea acasă, unde este prețuită pe măsură și își face treaba credincios: susține la propriu proiectele HomeWORKS.

 

Ce am adăugat la puzzle-ul nostru?

În primul rând, am așternut o pardoseală din plăci de ciment colorat, realizate manual, cu o cromatică care compune un covor cu motive florale.

Niște scaune Panton, achiziționate din marea noastră iubire pentru design, se alătură cu versatilitate mesei în stil Biedermeier.

O bibliotecă solidă, adaptată perfect noului spațiu, susține albumele și materialele de prezentare și focalizează atenția în prezentarea proiectelor.

Fotoliul Bloom, în forma unei uriașe flori, realizat manual și multipremiat, aduce inspirație și când e privit și când e probat.

Serile sunt luminate irizat prin sticla transparentă suflată a lămpii Bolla, produsă de Fontana Arte.

 

Alte accesorii, oglinzi cu pene, mosoare ce deapănă amintiri din piețele volante, lămpi, mici obiecte de design, tablouri și amintiri, toate sunt piese ce întregesc puzzle-ul HomeWORKS, prin viață, textură, culoare și parfum.

Cine ne vizitează primește și o provocare: să aducă o imagine cu piesele din decorul interior care le sunt dragi sau le dau bătăi de cap, și noi ne ocupăm să le găsim locul potrivit: puzzle WORKS la HomeWORKS!