23024
post-template-default,single,single-post,postid-23024,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Turquoise delight

O nouă bucătărie, unde culoarea și tehnica la îndemână rup rutina gătitului și adună cu ușurință prietenii la masă – asta a fost viziunea cu care am pornit în acest mic proiect, dar de mare importanță pentru sufletul casei.

Ca în orice casă contemporană, bucătăria nu mai este locul unde doar se gătește și care ar trebui ascuns de ochii lumii, ci ea a devenit spațiul central al casei, cel mai folosit și cu notă socială cea mai pronunțată: toți oaspeții ajung să se grupeze în bucătărie și să dea o mâna de ajutor la pregătirea mesei:)

În proiectul nostru, vechea bucătărie, care îi urmase credincioasă pe beneficiari încă din vechile locații străbătute, a cedat sub presiunea tehnologiei noi și a dorinței de culoare.

Noua compartimentare și sistemele moderne de sertare, accesul facil la toate accesoriile precum și aparatură încorporată au făcut că noul mobilier să fie de fapt mult mai spațios și mai organizat. Mobilierul a fost închis printr-un blat de piatră în culoarea corpurilor de bază, rezistent la temperaturile și substanțele la care orice gospodină poate să îl supună.

Pentru corpurile superioare, culoarea aleasă unește elemente de design din toată casa, iar spațiile comunica acum bine între ele.
Și cum eficiența într-o bucătărie se măsoară în pași, prin proiectarea planului optim e nevoie doar de câteva mișcări de dans că să iasă cea mai gustoasă mâncare!