Vestige Reshape
22577
post-template-default,single,single-post,postid-22577,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vestige Reshape

Orice femeie simte nevoia de-a lungul vieţii de un make-over complet, prin urmare spaţiul în care va avea loc această schimbare trebuie să îi ofere încrederea şi inspiraţia de care are nevoie. Cu ajutorul nostru, după 2 ani de la înfiinţare, academia de frumuseţe Vestige a avut parte de o schimbare de look.

amenajare-adina-popa-vestige-1

Pentru că salonul şi-a extins oferta de servicii, spaţiul avea nevoie şi el de o regândire cât mai practică, care să înglobeze noile departamente. Ca la orice lucrare de-a noastră, totul începe cu gândirea fluxului personal sau profesional, prin vizualizarea viitoarei desfăşurări. Până la urmă, o împărţire armonioasă înseamnă adaptarea viziunii şi imaginaţiei la un design bine calculat.

Prin integrarea tendinţelor actuale, am insuflat spaţiului o nouă imagine, adoptând o linie de decor scandinav, minimalist, încorporând elemente de design care existau înainte (albul pardoselilor, tapiţeriilor). Am ales să ne folosim de piese de mobilier şi accesorii de la Ikea, ca să obţinem un maximum de utilizare al spaţiului şi pentru a îmbina cât mai mult simţul estetic cu cel practic.

Pentru a oferi mai multă lumină intrării, holului şi sălilor de aşteptare, am mizat pe şarmul şi autenticitatea lămpii Norm. Această piesă daneză creată de compania Normann Copenhagen și gândită de Simon Karkov, se potriveşte cu locul şi obiectul de activitate, împrumutând parcă din “practicile” unui hair stylist. Catalogată “Best Item” în 2003 la Köln, lampa Norm pune în lumină zecile de premii câştigate de echipa Vestige de-a lungul anilor.

lampa-NORM

Sala de aşteptare a primit un display de prezentare al produselor gândit şi creat special pentru ideea de “expunere” şi vizibilitatea maximă. Piesele de mobilier au fost tăiate, vopsite şi combinate astfel încât să ofere plăcere vizuală şi să trezească curiozitate. Datorită celor două scaune senzual de comode de la Casamania, aşteptarea devine relaxare. Him & Her se completează cromatic şi emoţional, iar datorită designerului Fabio Novembre, spaţiul devine mai plin şi mult mai interesant.

amenajare-adina-popa-vestige-3

Mai departe, am dat undă verde creativităţii din colour bar-ul salonului de frumuseţe şi am încadrat aici un display de pensule lucrate manual, pentru a oferi clientelei un “catalog” real al câtorva culori de păr şi tendinţe actuale. „Pensula” şi „părul” capătă o cu totul altă interpretare.

vestige before after

Prin reconversia unui spaţiu vechi, am creat o nouă zonă destinată machiajului şi dermatocosmeticii, gândită pentru a fi invadată din plin cu lumină naturală. Am păstrat podiumul existent iniţial, dar acum l-am transformat într-o zonă destinată cursurilor. Frumuseţea se moşteneşte, dar se şi dobândeşte.

amenajare-adina-popa-vestige-5

Pentru încăperile de manichiură-pedichiură am ales scaune comode, din lemn, cu cadre metalice, care se îmbină natural cu restul pieselor de mobilier. Am lucrat şi la modul de prezentare al produselor tocmai pentru a lăsa varietatea şi profesionalismul să vorbească de la sine. Astfel, zona de expunere a devenit o zonă destinată informării şi vânzării.

amenajare-adina-popa-vestige-6

Sala de aşteptare de la etaj, nou creată, a primit piese de mobilier comode şi minimaliste, aşezate sub galeria de fotografii folosite de-a lungul anilor în campaniile iniţiate şi promovate de Vestige. Dacă tot sunt moment de aşteptare, atunci măcar să fie însoţite de momente de visare şi amintiri, cu un vibe actual şi mereu la modă.

amenajare-adina-popa-vestige-7

Mansarda a avut mare nevoie de o optimizare a spaţiului, care să răspundă nevoii extinderii activității. Am reuşit să dublăm spaţiul destinat cosmeticii, iar acest lucru ne-a permis să abordăm note de romantism, pentru a induce o stare de calm şi atenţie pentru detalii. Am înfrumuseţat doi pereţi cu flori pastelate de hârtie pentru a oferi ochiului care le priveşte o stare de linişte şi relaxare.

amenajare-adina-popa-vestige-8

Proiectul Vestige “Reshape” a fost unul în care cerinţele de design interior, inventivitate şi simţ practic au venit ca răspuns nevoilor în tendinţe de înfrumuseţare. Schimbările majore şi detaliile de decor, liniile şi culorile minimaliste ale spaţiului au căutat să vină în completarea frumuseţii umane, armonioase. Suntem mândri că ideile de design interior Adina Popa Home Works pun în lumină valorile frumuseţii exterioare promovate de Vestige.